Welcome, visitor! [ Register | Loginrss

Produse din Ferme romanesti. INSCRIERE SI PUBLICARE GRATUITA

Vrei sa ai fermierul tau ? Alege-l !

Esti producator si vrei sa ai mai multi clienti ?

Vino in randurile noastre si promoveaza-ti produsele !

Post an Ad

Despre

Existenta noastra e inundata de alimentele procesate in industria alimentara. Hrana industrializata are pe langa avantaje si dezavantajele ei, care genereaza o multime de probleme de sanatate ce afecteaza, in timp, standardul de viata al oamenilor.

Si uite asa oamenii au inceput sa redescopere legumele, fructele si produsele de “tara”, cultivate in conditii naturale, fara exces de nutrienti si ingrasaminte chimice, sau chiar bio, crescute in soluri mult mai sanatoase decat cele din marile plantatii sau sere supertehnologizate.

Ca sa junga pe masa, aceste produse, trebuie cumparate de la piata. Acolo ii gasim pe producatori/tarani, care isi vand produsele infruntand concurenta “comerciantilor” care vand, de regula, produse de import, ca fiind autohtone, sau produse cumparate de la producatori/tarani si revandute, apoi,  la un pret mai mare.

Si asa s-a nascut ideea eliminarii intermediarilor cu ajutorul internetului.

Ce este www.produsedeferma.com ?

www.produsedeferma.com este prima piata online ce se adreseaza exclusiv fermierilor, si in mod special micilor producatori, care se lovesc de concurenta marilor lanturi de magazine, dar care, asa mici cum sunt, au cel mai mare atuu: capacitatea de a oferi consumatorilor produse proaspete, de calitate, in fiecare zi si la preturi corecte, fara intermediari.

Dorim sa incurajam fermierii sa cultive, din ce in ce mai mult, produse organice si mai ales bio pentru a-si atrage si fideliza cat mai multi clienti.

Obiectivul proiectului este acela de a aduce in mediul online PRIMA PIATA CU PRODUSE DE FERMA oferite EXCLUSIV de catre FERMIERI.

Cui se adreseaza?

Siteul ofera membrilor sai, fermieri sau mici producatori, o platforma online in care sa prezinte, sa promoveze oferta si sa vanda produse din propria ferma, celor care isi doresc o hrana proaspata si sanatoasa. Pentru a deveni membri si a beneficia de serviciile siteului, acestia, vor trebui sa adere si sa respecte un Cod de bune practici (existent pe pagina Principala – coloana din dreapta-jos)

In aceeasi masura, siteul ofera si potentialilor cumparatori, persoane fizice sau juridice , oportunitatea de a comanda, cat mai simplu, legumele, fructele sau alte produse de ferma, de care au nevoie, din fata calculatorului, fara sa mai piarda timp cu alergatul prin piata, cand pleaca de la munca, sau in weekend. Comanda se face simplu, direct la fermier si, impreuna, doar cu acesta, se stabileste cosul de cumparaturi, ziua si locul ridicarii/livrarii produselor si pretul acestora. Plata se va face diret la vanzator sau la cel ce livreaza marfa. Ca la piata.

Portalul ProduseDeFerma.com nu percepe taxe de intermediere si nici nu exista costuri ascunse.

NU SE FACE NICI O PLATA A COSULUI DE PRODUSE COMANDATE IN NUMELE SAU PRIN INTERMEDIUL SITEULUI NOSTRU.

Fermieri si clienti, deopotriva, va dorim sa stabiliti o relatie frumoasa, de lunga durata si profitabila pentru fiecare !

Fermierii sa fie mandri si multumiti de munca lor si sa ne ofere numai produse naturale.

Clientii sa fie mandri si multumiti ca pun pe masa, pentru ei si familie, produse proaspete, de calitate si infinit mai sanatoase.

Echipa www.produsedeferma.com va doreste multa sanatate si sa ajungeti sa aveti fermierul dvs !