Welcome, visitor! [ Register | Loginrss

Produse din Ferme romanesti. INSCRIERE SI PUBLICARE GRATUITA

Vrei sa ai fermierul tau ? Alege-l !

Esti producator si vrei sa ai mai multi clienti ?

Vino in randurile noastre si promoveaza-ti produsele !

Post an Ad

Marturii

Sunt mic fermier si impreuna cu familia lucram cu mult efort dar si cu placere pamantul mostenit de la parintii nostri. Cultivam, mai ales, legume dar avem si o mica livada si ceva animale prin curte.

Pentru noi o problema mare era desfacerea produselor noastre. Aveam cheltuieli destul de mari cu transportul produselor la piata (2 x 30 km x 7 zile = 420 km pe saptamana) la care se adauga cheltuielile cu taraba, masa pe timpul zilei plus oboseala si efortul cu manipularea si siguranta produselor. Aproape zilnic ne ramaneau diferite cantitati de produse cu care fie ne intorceam acasa, fie le vindeam la preturi mici intermediarilor din piata sau la engros. Uneori datorita lucrarilor din ferma renuntam sa mergem la piata in unele zile, dar ramaneam cu produse culese si nevandute cu care ajungeam la piata dupa ce terminam muncile in ferma. Datorita acestui fapt produsele isi pierdeau din prospetime si eram nevoit sa le vand la preturi mai scazute ca sa scap de ele.

Am descoperit www.produsedeferma.com si am zis sa incerc si asa. M-am inscris si am devenit membru al lor. Am intrat in legatura cu cei din echipa siteului care m-au ajutat cu sfaturile lor si care mi-au promovat oferta si pe Facebook, unde eu nu prea ma pricep.

Incet, incet am inceput sa fiu cautat de diferiti vizitatori ai siteului. Dadeau comanda, stabileam ziua in care sa vina la piata, veneau la taraba mea si isi luau ce au comandat. Asa am ajuns sa imi fac un numar de clienti datorita carora stiu cu cata marfa sa vin la piata si in ce zile. Ba chiar m-au recomandat si altor prieteni de-ai lor care ma cauta si ei cu comenzi.

In momentul de fata vin la piata doar de 2 – 3 ori pe saptamana si nu trebuie sa stau, eu sau sotia, toata ziua deoarece ne intelegem cu clientii intre ce ore pot veni sa-si ridice marfa. Clientii sunt multumiti ca gasesc gata pregatite produsele comandate, ca sunt proaspete, doarece nu stau cu ele toata ziua pe taraba si ca nu trebuie sa se invarta mult timp prin piata. Chiar am observat ca a crescut vanzarea si bineinteles incasarile.

Au avut dreptate cei de la www.produsedeferma.com cand mi-au spus sa am rabdare, sa pun poze cu produsele mele din gradina sau solar si sa imi innoiesc anunturile la 7 – 10 zile. Pot spune ca acum am mai mult timp sa ma ocup de ferma, cheltuielile cu masina au scazut, iar vanzarile sunt mai bune, chiar daca nu mai merg in fiecare zi la piata. Desi mi-a fost greu la inceput acum am invatat si, cu ajutorul celor de la site, m-am obisnuit cu internetul care imi aduce bani cu mai putin efort. Si cand ma gandesac ca “taraba” nu mai costa milioane ci doar 1 leu pe zi. Multumesc www.produsedeferma.com. Catalin