Welcome, visitor! [ Register | Loginrss

Produse din Ferme romanesti. INSCRIERE SI PUBLICARE GRATUITA

Vrei sa ai fermierul tau ? Alege-l !

Esti producator si vrei sa ai mai multi clienti ?

Vino in randurile noastre si promoveaza-ti produsele !

Post an Ad

Pentru fermieri

Ca sa beneficiati de  toate facilitatile oferite, pentru a posta anunturi de vanzare a produselor din ferma/gospodaria dvs., respectati urmatoarele reguli simple:

A. INREGISTRAREA

1. Inregistreaza-te gratuit, ca utilizator, si devii membru al siteului.

Pt. aceasta, mergi la casuta “INREGISTRARE” din dreapta sus a ecranului si da click pe ea. Se va deschide un formular, cu 2 casute, pe care le completezi cu datele cerute acolo si, la sfarsit, dai click pe casuta “CREAZA CONT” ( tine minte si noteaza-ti undeva NUMELE si ADRESA DE MAIL  pe care le vei completa in acel formular)

Daca nu ai acces la internet, suna-ne si vom face noi aceasta operatiune in locul tau.

2. Dupa ce te-ai inregistrat poti sa publici anunturile cu oferta ta, GRATUIT.

B. AUTENTIFICAREA

1.  Dupa ce te-ai inregistrat  poti sa pui anunturi pt. produsele tale.

Pt. aceasta intra pe site si cauta casuta “AUTENTIFICARE”, dai click pe ea;  se va deschide un formular de acces in care completezi 2 campuri:

– “UTILIZATOR” – cu numele pe care l-ai declarat cand te-ai inregistrat

– “PAROLA” unde scrii parola pe care ai primi-o de la noi

Apoi dai click pe casuta “LOGIN”.

2. Gata, acum ai dreptul sa scrii anunturi pentru ca  ai devenit titularul unei pagini personale de administrare care iti va apartine doar tie.

Vei proceda asa, de fiecare data, cand vrei sa postezi anunturile tale.

C. CUM SA SCRII ANUNTURI

1. Intai te autentifici asa cum am aratat mai sus

2. Dupa ce te-ai autentificat se va afisa pe ecran un formular  numit “PUBLICATI UN ANUNT” care iti spune: “Selectati Categoria”

Atentie !!!. Alege categoria corecta si da click pe ea.

“Categorie” inseamna felul produselor pe care vrei sa le vinzi:  “LEGUME”, “FRUCTE”, etc.

Alegeti acea categorie care va cuprinde produsul principal/cantitatea cea mai mare pe care il produceti si il oferiti la vanzare. De exemplu: produceti rosii, in principal, si pe langa ele ceva ardei gras, castraveti si oua de gaina.

Veti proceda astfel: deoarece sunteti, in principal, cultivator de rosii, alegeti categoria “LEGUME”.

Se va deschide o noua casuta in care scrie “SELECTATI”. Dati click pe sageata mica din dreapta  si se vor afisa mai multe feluri de legume din care alegeti produsul pe care vreti sa-l vindeti, adica rosii; dati click pe “Rosii” si va aparea, sub “Rosii” ,un patratel portocaliu in care scrie “INAINTE”. Dati click pe el.

Se va deschide pagina in care veti scrie anuntul vostru. Precizari:

– Titul sa fie scurt si sa se refere la marfa principala pe care o vindeti, de ex.: vand rosii.

– Apoi, alegeti sectorul in care se afla este piata unde vindeti; dati click pe “Sector”

– Apoi, alegeti piata in care, de obicei, vindeti produsele si dati click pe numele ei.

– Dupa ce ati ales in ce piata sa vindeti, scrieti nr. tarabei la care vindeti sau alt indiciu de recunoastere (de ex. Fluturas www.produsedeferma.com Nr. 1234).

Daca aveti si alte produse care fac parte din aceeasi categorie, adica “LEGUME”, de exemplu, aveti posibilitatea sa scrieti si celelalte produse din aceeasi categorie.

De exemplu: ati scris ca vindeti rosii, in principal, si pe langa ele aveti ceva ardei gras si castraveti. Acestea le scrieti in casuta numita “Alte produse”.

– Bifati daca livrati sau nu la domiciliu.

– Bifati sau nu daca doriti sa livrati cantitati mari pentru fabricile de conserve.

– Scrieti nr. de telefon la care puteti fi contactat pentru a primi comenzi.

– Casuta “Descriere”: este locul in care puteti scrie mai multe lucruri despre produsele voastre (soiul, conditii de cultivare, etc) sau despre ferma voastra (unde se afla, la ce distanta de Bucuresti, daca vindeti si direct din ferma, daca vindeti si in alte piete, etc.).

– Va oferim posibilitatea sa puneti, in anunt, imagini – maxim 3, cu produsele voastre, asa cum arata ele inainte de cules, cu ferma voastra si animalele din ea sau ce credeti ca e reprezentativ pt. munca voastra)

– Apoi dati click pe butonul portocaliu in care scrie “Continuare”.

3. Ultimul pas:

– Se va deschide o pagina care cuprinde anuntul tau inainte de publicarea pe internet. Ceea ce  scrie in pagina aceasta, va aparea pe internet.

Citeste cu atentie sa vezi daca ai completat si scris corect (daca mai ai de facut modificari, mergi in josul paginii si da click pe butonul “INAPOI”. Faci modificarile si apesi iar butonul “Continuare”  pentru a deschide, la loc, pagina cu anuntul tau).

Daca anuntul este corect citeste “Conditiile de Utilizare” si daca esti de acord, da click pe butonul portocaliu denumit “Publica”.

Va aparea un mesaj de confirmare a publicarii anuntului.

Felicitari, din acest moment anuntul tau este la dispozitia a mii si mii de persoane ( vezi Fig.1 )

Pentru produsul oua alegeti categoria “OUA DE FERMA” si alegeti “oua de gaina” de exemplu si scrieti apoi anuntul cuvenit.

Atentie !

Inscrieti-va corect in PIATA in care va vindeti produsele.

Cei care nu vand intr-o piata anume au optiunea “ONLINE”, adica primesc comanda si livreaza dupa cum s-au inteles cu cumparatorul.

Anunturile care vor avea alt continut sau postate gresit vor fi sterse fara avertizare.

RETINETI CA:

a. Titlul anuntului se scrie cu litere mari. El trebuie sa arate, pe scurt, despre ce produs sau produse este vorba in oferta dvs. (De ex.: vand rosii de gradina, de solar, etc. sau vand rosii, ardei gras si castraveti, etc.)

b. Descrierea anuntului. Daca doriti, puteti sa mai faceti si alte precizari fie pentru cumparatori, fie pentru cei interesati. ( De ex.: ca sunteti interesat sa colaborati cu alti producatori sau cu alte firme sau asociatii, etc.)

c. Dupa ce ati terminat de scris anuntul nu uitati sa dati click ori pe casuta”IESIRE” din Panoul de Control, ori pe “LOGOUT” din dreapta sus a ecranului. In acest fel iesi din cont si, nimeni, nu va putea sa intre acolo sa umble la anunt.

Fig.1 - Asa va arata oferta/anuntul tau

CUM PRIMESTI O COMANDA

Iata cum functioneaza: clientul vrea sa cumpere rosii si alte legume.

Va intra in pagina dedicata legumelor .

Va cauta pe site o piata din apropierea casei sau a serviciului sau.

Va da click pe ea ca sa gaseasca anunturile cu taranii din acea piata..

Ca si la piata reala, va merge la “sectorul cu legume” unde va cauta rosii si ce mai are nevoie, cautand pretul cel mai bun.

Va vedea anuntul tau.

Aici are doua posibilitati:

– sa ia din anunt numarul tau de telefon, sa te sune, sa comande si sa stabiliti cantitatea, pretul, la ce ora vine, cum te recunoaste in piata (de regula dupa nr. de taraba inscris de administratia pietii) sau

sa iti trimita un mail in care sa comande ce are nevoie; ajungi acasa, citesti mailul si ii raspunzi omului sau vorbiti la telefon ce, cat si cum; aici putem sa iti oferim un serviciu, contra cost, prin care mailul trimis de cumparator, spre calculatorul tau, sa il primesti direct pe telefonul tau mobil.

SFATURI UTILE SI GRATUITE:

oferiti, la vanzare, exclusiv produse din ferma dvs., pentru care puteti garanta calitatea si prospetimea.

Pentru a dovedi originea produselor ce le vindeti va oferim posibilitatea sa postati, in pagina dvs. personala de administrare, o imagine, in copie, dupa certificatul de producator(imaginea va fi protejata si securizata impotriva copierii).

– pentru a fi recunsocut, in piata, de catre clientii care au dat comenzi, iti putem realiza, la cerere, un fluturas de marimea unei coli de hartie, pe care vom tipari nr. tarabei, optional, numele tau, si numele siteului www.produsedeferma.ro.

– in textul anuntului nu faceti un secret din locul de productie, laudati-va cu localitatea din care va aduceti produsele si implicit cu ferma voastra.

– treceti in anunt pretul fixat de dvs., sau, daca e cazul preturi diferite, daca aveti produse de calitati diferite; va recomandam sa mentionati ca acceptati comenzi de ce cel putin “x” lei;

– spuneti in anunt in ce zile sunteti de gasit la piata si intre ce ore.

– spuneti in anunt cu cat timp inainte de livrare trebuie facuta comanda, telefonic sau pe mail;

– stabiliti cu clientul care face o comanda, ziua si ora la care poate veni sa ridice comanda sau, daca vreti sau puteti, sa faceti livrarea la adresa acestuia( acasa, serviciu, firma, etc.) Va sfatuim sa faceti in asa fel incat sa concentrati mai multi clienti din aceeasi zona, astfel incat livrarea sa se faca ca intr-un circuit. Daca valoarea comenzii este mai ridicata si doriti sa fidelizati acel client nu ezitati sa ii onorati doar lui comanda.

– precizati care este costul livrarii la adresa ceruta; puneti un pret corect si realist pentru ca scopul dvs. este sa va pastrati si sa va faceti cat mai multi clienti.

SUCCES !!!